WaszUppGlobal, este o platforma pentru finanțarea speranțelor oamenilor.


Waszupp are cel mai generos Plan de Compensare din industria network marketing.  
Cum se face inscrierea / cum se face plata: https://youtu.be/IHXMwUEUCcc   
Se investeste doar o singura data $98.88, iar plata se face cu Bitcoin.
La inscriere se si plateste, aceasta ca sa nu existe locuri goale in sistem.
Asadar, acum este momentul sa va inscrieti si sa transmiteti informatia cunostintelor, iar daca aveti persoane care nu stiu cum sa plateasca cu Bitcoin, ar trebui sa-i ajutati, spre binele dvs-tra.
Va recomand sa nu va refuzati aceasta Oportunitate!
Waszupp va deschide si birou in Romania in curand.
Link de inscriere:  https://waszuppglobal.com/mybestdeal4you                                         
La inscriere, asigurati-va ca deasupra formularului apare numele sponsorului.
Va informez ca exista Grup pe Skype sip e Google+ cu aceasta afacere si ca se tin prezentari bisaptamanal in limba romana.
Misiunea WaszuppGlobal, este dedicați construirii unei platforme și fundației pentru finanțarea speranțelor și a visurilor pentru oamenii din întreaga lume. Inspirând Spiritul de a da și de a crea o contagiune de contribuție prin "Arta Noble Giving".  
Viziunea WaszuppGlobal, este aceea de a împuternici, a beneficia, și a binecuvânta oamenii din întreaga lume, cu și prin, spiritul de a da și de a contribui.
Fundația de caritate Waszupp Charity este copilul creierului președintelui / CEO-ului Ash H Sahib. A fost întemeiată pentru a ajuta pe cei nevoiași și pe cei din întreaga lume. Fundația de caritate Waszupp este administrată de directorii noștri consilieri consultativi.
Viziunea domnului Ash H Sahib este de a genera 3 miliarde de dolari prin fundația noastră și o dăruim unor cauze demne din întreaga lume.