Ilgamos va invita sa investi in moneda digitala ILCoin si sa faceti economii in aur, la pret avantajos

După o lungă perioadă de dezvoltare și testare, ILCoin are platforma de comerciant la nivel mondial si este acum gata sa cucereasca lumea și sa deschida un nou capitol în comerțul digital online!
Ilgamos a creat pentru prima dată ideea unui e-piate la nivel mondial în care comercianții (furnizori, producători, comercianți cu amănuntul) pot oferi produsele și serviciile lor într-o bază de clienți în creștere rapidă, în schimbul unei combinații de Euro și monedă digitală - ILCoin.
Asadar, va invitam sa deveniti parteneri Ilgamos si sa investiti in ILCoin, pentru ca veti avea posibilitatea sa folositi si sa invitati comercianți din întreaga lume, sa se alature cu produse și servicii pe platforma comerciala Smartabuy. Vom avea acces la noi piețe, ne putem bucura de noi oportunități oferite de această nouă lume interesata de monede digitale.
Smartabuy este in prelansare până la sfârșitul lunii octombrie - acest lucru înseamnă că, deși site-ul este complet funcțional, acesta nu va arăta produse și servicii reale disponibile pentru achiziționare, dar in această perioadă comercianții vechi, care folosesc deja ILCoin, dar și altii noi, se pot alătura Smartabuy gratuit, până la 30 octombrie.
Se pot alătura fara taxe, fără costuri, fără cheltuieli si primesc toate serviciile și se vor bucura de toate avantajele Smartabuy! Ei vor primi imediat noi clienti, vor avea o mai mare expunere și oportunități de publicitate. Pot, de asemenea, să accepte și să acumuleze ILCoins - ca membri ai familiei Ilgamos, va puteti bucura de beneficiile, recunoașterea și valoare unei monede de înaltă calitate.
Platforma globală de comercianti Smartabuy www.smartabuy.com , este disponibila în limba engleză, dar vor fi si platforme locale  Smartabuy (cum ar fi smartabuy.ro , smartabuy.kr, smartabuy.vn , smartabuy.bd , smartabuy.kz , smartabuy.ua , smartabuy.ch , smartabuy.ru , smartabuy.in și așa mai departe ), care vor oferi servicii la comercianții locale și clienții locali în limba locală, cu publicitatea locală și promovare în limbile locale. Calitatea produselor și serviciilor vor fi monitorizate cu strictețe.
Lansarea Smartabuy deschide un nou capitol în cartea de istorie Ilgamos. Creșterea de lansare și stabilă a Smartabuy este elementul principal în dezvoltarea ILCoin, într-o monedă digitală pe scară largă de recunoastere și comercializate. O monedă nu poate supraviețui pe termen lung, în cazul în care nu poate fi folosita pentru a cumpăra produse și servicii reale cu ea. Acesta a fost întotdeauna și va fi întotdeauna obiectivul Ilgamos, pentru a ne ajuta partenerii să câștige, sa cheltuiasca, sa faca comerț și sa acumulează ILCoin în lumea reală.
În același timp cu lansarea Smartabuy, suntem in miscare pentru a stimula ILCoin la tranzacționarea pe piețele deschise, departe de platforma de tranzacționare internă.
Faceţi-va curaj şi investiţi în cryptovalută!  ILCoin este nou pe piata, dar cu un potențial imens.  Investește și tu în Ilcoin!
Link înregistrare: http://mybestdeal4you.ilgamos.com   
Cryptomonedele și platformele de exchange – tehnologia viitorului si in Romania http://ccir.ro/2017/06/08/cryptomonedele-si-platformele-de-exchange-tehnologia-viitorului/
Misiunea Ilgamos în câteva minute - Bine ați venit în viitorul e-commerce cu ILCoins https://www.youtube.com/watch?v=PWZdMGcGHlw
Va puteti cumpara locuinte, caza la hoteluri si face cumparaturi si in Romania folosind Ilcoinul.
Prezentari ale afacerii Ilgamos:  https://youtu.be/ujzE987eV5c    http://docdro.id/ZWthJ4r
Stima, Marcu G., mybestdeal4you@gmail.com,  tel. 0745032640, skype: marcustgheorghe.