LAMININE de la LIFEPHARM GLOBAL NETWORK (LPGN), ne reface sanatatea

COMPANIA LIFEPHARM GLOBAL NETWORK (LPGN), va ofera produsul „Laminine”, precum si alte trei produse: Omega+++, Immune+++ si Digestive+++, precum si unele produse de cosmetica.
Produsele sunt foarte bune, iar Planul de compensare este generos.
BusinessForHome.org  despre afacere http://www.lifepharmglobal.com/as_seen_on.html
Site Companie / inscriere  / comenzi http://www.mylifepharm.com/health7
Blog (ro) http://laminine-ro.blogspot.ro (va asigur unul la fel daca promovati afacerea).
Prezentare (ro). http://www.slideshare.net/MarcuG/laminina-lpgn-46034330
Uimitor http://laminine-ro.blogspot.ro/p/6.html#.VQiGUtKsV1Y
LAMININA salvează vieți - declaratia unei cetatene ucrainiene http://youtu.be/3bZvOG1rpbc
Daca doriti sa incercati produsul laminina si celelalte produse, va recomand sa va va faceti cont la LPGN, intrucat nu trebuie sa platiti comisioane la alte persoane si le cumparati mai ieftin, putand beneficia de unele promotii. 
Daca va inscrieti in echipa mea, va promit sprijin permanent. Va fac un site personal, catalog, carti vizita etc, va invat sa promovati online si offline. Este bine sa ma contactati sa va ajut sa va faceti cont si apoi comanda, dar daca va simtiti capabil, le puteti face si singur. 
Inainte de a incepe inscrierea, trebuie sa va asigurati ca aveti bani pe card, iar banca va permite sa faceti operatiuni online.
Se acceseaza Join Now; se alege tara; se alege pachetul, se selecteaza (se poate suplimenta si cu alte produse, din tabelul de mai jos); se da next.
Se introduc datele personale cerute. Atentie, la SSN/SIN se introduc 9 cifre, iar la telefonul se trece astfel: 0040_____ . La fel se introduc datele de la My Shipping, My Billing, My Acount. Trebuie sa va alegeti un User si ce parola, pe care sa le retineti si accesati Submit. Salvati apoi linkul dvs-tra de referal si nr. comenzii.