P2PHelp

Afacere romaneasca, sigura.
Ce este P2PHelp?
Este o platforma inventata si pusa in aplicatie de un roman, da un roman din Caransebes  (Admin., care a terminat Facultatea de Automatizare in Cibernetica si Calculatoare din Timisoara, unde s-a stabilit si a intemeiat  familia).
Pentru ca in ultima perioada si el a facut foarte multe scam-uri si pentru ca se saturase de promisiuni de imbogatire rapida si tepe tot atatea, a conceput platforma P2PHelp — platforma 100% romaneasca, unde oricine poate castiga in raport cu munca depusa!
P2PHelp - este o platformă cu ajutorul căreia oricine poate câștiga în raport cu munca depusă!
Scopul principal al proiectului internațional P2PHelp este de a dezvolta un sistem novator capabil să asigure o strângere și repartizare de fonduri eficientă, între toți participanții la P2PHelp.
Prin aderarea la P2PHelp, vă puteti furniza o sursă anuală de venituri pasive!
Aceasta este o afacere internațională pe termen lung - mulți oameni din întreaga lume pot deveni partenerii dvs-tra!
P2Phelp este o platforma romaneasca, care are ca scop dorinta de a ajuta oamenii sa faca bani prin:
- recomandare de referali, care sa achizitioneze unul din Planurile de mai jos, sau care
- investesc in Pachetele P2PRotator, cu care se castiga fara referali si care este explicat mai jos. 
Planurile sunt in numar de patru si au valorea de 1$,5$,10$,100$.
Diferenta dintre ele consta in comisioanele ce se primesc de pe cele 4 nivele de afiliere.
Cu numai 1$ investit si cu un cont gratuit la Payeer, puteti intra in cea mai tanara si prospera afacere online !
Pas cu pas, incepand cu Planul de 1$ investit, apoi daca doriti, cu cel de 5$ sau cu cel de10$ sau cu cel de 100$, in functie de posibilitati si de satisfactia rezultatelor obtinute, va veti creste afacerea, daca recomandati aceasta oportunitate si la cunostinte.
Va recomand sa va alegeți planul în funcție de cât de mult vreți să câștigați de la referali!
Se poate câștiga de la 4 nivele de referali intre 10% si 40%.
Puteti investi de la inceput intr-unul dintre planurile mai mari, daca doriti, dar nu e obligatoriu.
Daca la inceput ati luat planul mare, de 10, sau 100$, nu va mai puteti intoarce sa cumparati si planul de 1$/ sau 3$/.
Platforma vă va da in timp si referali, in mod automat, conform pachetului in care ati investit!
Dar pentru că multe persoane nu vor / nu pot sa inscrie referali/useri, exista posibilitatea de a castiga bani fara referali, aceasta se poate face pe platforma P2PRotator.
Plutem sa investim in Pachetele de rotatoare de 1$ si 3$, si de 1€ si 3€, zilnic, la 4 ore, aceasta daca am cumparat pachetul cel mai mare de 100$. Daca aveti pachetul de 1$ puteti investi doar o data / zi in fiecare din pachetele cu cele 4 rotatoare. Daca aveti pachete de 5 sau 10$ puteti face investitii in cele 4 rotatoare de doua si respective patru ori / zi.
Zilnic se pot investi aceste sume si ele in 3 zile isi dubleaza suma. Cu pachetul mare puteti investi zilnic in cele 4 rotatoare (de 1$, 3$, 1€ si 3€), 24$ si 24€, iar dupa 3 zile puteti castiga echivalentul a peste 100$. Nu-i rau, asai ?
Alt ex: Sa luam in calcul ca avem Planul de 10$. Acesta ne ofera sansa de a investi la fiecare 6 ore. Asta inseamna de 4 ori in 24 ore. Exemplu: 3$ x 4 = 12$ x 1,6$ = 6,4$ profit. In maxim patru zile va recuperati investitia facuta in Plan si in Rotator. Mergeti pe castig din a cincea zi. Asta, daca luam in considerare ca nu inscrieti referali care sa-si achizitioneze un plan.
In zilele urmatoare vor aparea si rotatoarele de 5$ si 5€.
Este bine sa va indreptati investitia in rotatoarele de 3$/ si 5$/V. De ce? Pentru ca pachetele mari se matureaza mai repede. Pachetul de 1$ deja se matureaza la patru zile de asteptate pentru a obtine castigul. La pornirea rotatorului de 5$ daca investiti printre primii, in cateva ore poti primi castigul/comisionul.
Cu P2PRotator orice user inscris pe platfoema P2PHelp indiferent de faptul ca este sau nu ACTIV, cu 1$ investit poate castiga inapoi pana la 2,$, iar dupa ce primeste recompensa o poate reinvesti si tot asa mai departe.
Castigurile la Rotator cresc daca esti activ (macar cu un pachet de 1$) si tin cont si ele de marimea pachetului  achizitionat (1$, 5$, 10$, 100$).
Aveti aici un film in legatura cu introducerea Rotatorului de 5$ etc https://youtu.be/_t8ox7uzyEI
PE CE SE BAZEAZA PROIECTUL P2PHELP?
Sunt trei principii simple:
TRANSPARENTA
Sistemul implementat in proiect este simplu si transparent, deschis la castiguri si retrageri de bani. P2PHelp ofera oportunitati nelimitate pentru a face bani reali, fara conturi ascunse sau orice alta restrictie de a retragere a banilor.
UNICITATEA             
P2PHelp un proiect unic de a castiga bani reali, intrucat componenta economică a P2PHelp, precum și simplitatea și ușurința utilizării cu siguranță nu vor lăsa indiferenți nici pe cei mai exigenți utilizatori.
STABILITATE ȘI SECURITATE
Proiectul P2PHelp a fost conceput cu un accent deosebit pe stabilitatea câștigurilor dvs-tra, prin retragerea fondurilor instant către portofelul Payeer. Un alt avantaj important al proiectului nostru este siguranța și protecția datelor personale și a fondurilor.
In blogul acesta www.P2PHelp-Romania.blogspot.ro sunt cateva imagini in care sunt date explicatiile cu comisioanele oferite de catre P2PRotator, functie de pachetul achizitionat. Cam atat despre castigurile cu P2P.
Totodata speram ca P2PRotator ii va ajuta si pe userii activi sa isi creasca mai usor echipele pe platforma.
Atentie:
Daca referalii/userii nostri NU achizitioneaza pachete, noi nu castigam nimic, DAR in rotator castigam si fara referali.
La un moment dat, veti sta si veti privi cum cresc veniturile dumneavoastra, fara a mai face ceva! 
Cont Payeer daca nu avati, va puteti face folosind link-ul: https://payeer.com/?partner=9842668
Stiu ca la inceput este teama de a nu pierde banii investiti, dar cu timpul veti capata incredere in sistem, chiar daca intr-un viitor apropiat sau indepartat durata de asteptare se va mari. Avem garantia ca platforma va dainui si se va dezvolta. De ce spun asta? In momentul investitiei, bani se distribuie, nu exista un fond care se strange si cineva poate sa plece cu el...banii sunt distribuitii instant, asa castigam toti inclusiv adminul, deci ce interes ar avea cineva sa paraseasca sau sa strice "roata"? Este un sistem de intrajutorare, un C.A.R online, pentru cine cunoaste termenul.
Va recomand sa profitați de această oportunitate!
Sunteți mai mult decât bineveniți si va doresc succes in efertul de dezvoltare a afacerii dvs-tra!
La inscriere este recomandat sa puneti linkul de referal al sponsorului in bara de browser, pentru a elimina posibilitatea inscrierii la un sponsor necunoscut si nu uitati sa comunicati asta si viitorilor dvs-tra referali.

Daca aveti intrebari, ma puteti suna la 0745.032.640, sau pe skype: MarcuStGheorghe