CROWD COFFEE

CROWD COFFEE, s-a lansat in Romania!!!
Informatii:
1. Daca vreti sa va faceti cont la Crowd-Coffee, intrati pe http://procalitate.ro/ro/crowd-coffee/ si accesati LOGARE.
Mai jos de cele doua ferestre se afla si ”Inregistrare”. Se acceseaza acolo si se baga datele cerute, precum si adresa de mail a sponsorului (mybestdeal4you@gmail.com).
Veti primi apoi, pe e-mail datele dvs-tra de logare….
La fel se procedeaza si cand doriti sa inscriti pe cineva, ziceti-le sa intre pe http://procalitate.ro/ro/crowd-coffee/ , sa accesati LOGARE…….si sa bage la sponsor adresa dvs-tra de mail.
Deocamdata site-ul nu este complet, este in lucru, cat de curand vom putea vedea structura proprie, comenzile noastre, comisioanele etc.
2. Fb. Crowd-Coffee Romania, unde gasim informatii zilnice www.facebook.com/CrowdCoffeeRomania
3. Exista un Grup pe  WhatsApp - Crowd Coffee Romania, in care aveti acces, doar dupa ce va inscrieti.
4. Joia, de regula, de la ora 21.00, avem Conferinte online Crowd Coffee. Pentru a intra in sala, se intra pe https://www.zoom.us/ si trebuie instalata o mica aplicatie: Se acceseaza sus/dreapta la Join Meeting, iar apoi la ID se trece nr: 7646131535, apoi Join. Va aparea o fereastra in care accesam un patratel pentru a retine optiunea cu linkurile URL Zoom si apoi accesam ”Deschide  URL Zoom Launcher”.
Daca va inscrieti la mine, contactati-ma sa va trimit prezentari, poze si alte linkuri.
Atentie: Deocamdata, aceasta afacere nu este voie sa se promoveze online, pe Google, Fb, Google+ etc, ci doar offline la cunostinte si prin e-mail.

Dar cat de curand se va da drumul si la promovarea online, iar eu va promit ca va fac un link personalizat, cu toate informatiile. Stima, Marcu G, tel 0745.032.640, Skype / Fb. MarcuStGheorghe
http://crowd-coffee-romania.blogspot.ro/