Future of Digital


Cum ar fi sa ai Prospecti pentru afacerea ta - in mod Automatizat - adica printr-un Sistem bine pus la punct, care sa faca acest lucru, pentru ca tu sa nu mai pierzi timp ?
De curand s-a lansat un Site de Socializare pt. MLM-isti si persoane interesate de fenomenul Cryptomonedelor, dar acest site te ajuta sa gasesti prospecti pentru orice afacere.
Inscrierea pe Site-ul futureofdigital e gratuita si astfel devii partener Basic (ca la Facebook).
Cine se hotaraste si doreste serviciile de „Automatizarea de Prospectare” - va plati un abonament de 35 $ ( fara tva ) sau 42 $ ( cu tva ) lunar.
Cine are insa 4 Directi care platesc Abonamentul (activi), primesc acces fara sa mai plateasca taxa lunara.
Se pot castiga si bani cu acest site, pentru cine vrea sa-l promoveze, pe 7 nivele, astfel ca taxa lunara nu ar trebui sa constituie o problema.
Site-ul e gandit si facut de catre MLM-isti si IT-isti romani, cu experienta !
Nu este neaparat nevoie sa promovam afaceri cu Cryptomonede. Promovam ce dorim.
Link-ul meu pt. inscriere gratuita in Site-ul de Socializare/„Automatizarea de Prospectare” este: https://social.futureofdigital.info/users/register/suggest_code:e7c98c5?code  
O scurta prezentare de 11 minute puteti gasi aici: https://www.youtube.com/watch?v=1HbV96_xBDM
Aici, aveti un Program al prezentarilor PLATFORMEI  " Future of Digital " in limba romana, in saptamana dinaintea Pastelui ortodox: luni si marti, de la ora 22:00, miercuri, joi, de la ora ora 21:00
Link catre Sala de Conferinte Zoom https://zoom.us/j/4861330607