Surge365

Buna ziua.
Va invit / recomand sa deveniti partener / distribuitor al unei platforme americane de turism cu posibilitate de comparare a preturilor oferite pe toate platformele similare si care are preturi mai mici dacat pe oricare alta platforma din lume.
Platforma Vortex a Surge365 de cautare de locatii de cazare, transport cu avionul etc, a aparut in urma cu doi ani si a operat doar pe teritoriul USA si Canadei.
Recent s-a hotarat sa sei extinda si sa opereze peste tot in lume, iar avantajul este ca va fi sprijinita sa se dezvolte de catre specialisti in multilevel din Romania. Asadar, suntem primi care transmitem informatia despre aceasta platforma in celelalte continente / state.
Pentru inscriere este nevoie de 40$ pe card – licenta anuala, care ne asigura folosirea website-lui cu platforma Vortex.
Afacerea este in prelansare pana la 01 martie.
Asa cum am precizat mai sus, preturile vor fi mai mici comparativ cu cele oferite de toate celelalte platforme similare, iar planul de compensare are noua comisioane, de care puteti lua cunostinta in prezentarile zilnice, online si offline.
Va recomand sa va rezervati o ora si sa urmariti aceste video:
- Surge365 Global Division Full official announcement with the opening of the Global Market https://youtu.be/ir4vqkKfz6A
- Surge365 Global Meet the Ceo and the Team from the HeadQuarters Whole the support you need https://youtu.be/mhRN_WIUyOM
- Prezentarea afaceri, la sala, tinuta de catre persoana care a adus afacerea in Romania https://youtu.be/fyd5hSAgE6c
Vom putea alege din peste 400.000 de oferte din toata lumea: cazare, zboruri, croaziere, inchirieri de masini, activitati de agrement - toate cu reduceri.
Procedura de rezervare in platforma noastra va fi facila si rapida, cu asistenta turistica disponibila permanent.
Astfel ca, sub pretul oferit de catre oricare din celelalte platformele de cautare, va aparea pretul oferit de catre platforma noastra, care va fi mai mic si surpriza, sub acest pret va mai exista inca unul si mai mic, dar la care clientul nu are acces, decat daca devine partener Surge365. Pentru aceasta trebuie sa plateasca si el taxa de 40$ care ne asigura website cu backoffice personalizat, pe care avem posibilitatea sa i-l promovam, sa inscriem alti parteneri, sau sa oferim vacante ieftine celor care intra pe backoffice-ul nostru. Deasemenea acestia, ca si noi, trebuie sa cumpere un pachet anual, incepand cu 200$, bani care se transforma in puncte si pe care in cursul anului ii putem cheltui in concediu / vacanta personala. Pe langa acesti bani, mai trebuie achitata lunar o taxa de 40$, dar daca avem trei referali activi, inscrisi de catre noi, aceasta taxa (autoship) nu se mai plateste.
Ne putem upgrada de la un pachet la altul, in termen de doua luni.
Asadar, va invit sa aflati cum puteti ajuta alte persoane sa calatoreasca, sau cum puteti pleca ieftin in vacante.
Dupa cum se cunoaste, turismul este cea mai mare industrie.
Pentru toti cei interesati avem cel putin o solutie: reduceri de costuri, experiente complete de calatorie, magazine generale, puncte de vacanta, echipe de agenti specializati, investitii in case de vacanta, vom avea diverse materiale de studiu…..
Ocupati-va locul in sistem si cat de curand veti putea vedea toate oportunitatile pe care vi le ofera Surge365. 
Puteti alege sa fiti simplu turist sau dezvoltator de echipe cu platforma Vortex.
Veti putea transforma turismul in propriul stil de viata!
Alte informatii:
Pentru o scurta perioada, pana la data lansarii platformei, procedura de realizare a contului si a platii (a celor 40$, pentru ca pachetele se pot cumpara doar dupa data de 01.03.a.c.), este cea de jos.
Se acceseaza https://my.surge365.com/Page si va logati in site cu adresa de e-mail si parola sponsorului: mybestdeal4you@gmail.com / 123456 , iar apoi urmati pasii din slidele de mai jos
Dupa inscriere ve-ti primi confirmarea pe e-mail.
Dupa aceeasi procedura, la randul dvs-tra, va puteti invita partenerii in aceasta oportunitate, in care oricine isi poate rezerva mai usor si mai ieftin orice vacanta prin intermediul platformei.

Pentru intrebari, sau sprijin, va stau la dispozitie permanent. Un astfel de link cu aceasta invitatie in afacere si procedura de inscriere, veti avea si dumneavoastra, pentru a informa cunostintele.